Adatvédelem

Webshopunkban regisztrált ügyfelek személyes adataira vonatkozóan az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról az 1998. évi VI. törvény alapján, az általános adatvédelmi előírások az irányadóak. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, gondoskodunk azok biztonságáról.

Regisztrációkor kizárólag a rendeléshez feltétlenül szükséges adatokat kérjük. A személyes információk csak a megrendeléshez, szerződéshez, számlázáshoz kötöttek, így azokat csak a dokumentáláshoz, kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használjuk.

Regisztrált ügyfeleinknek semmilyen kéretlen–spam levelet nem küldünk. Hírlevelünket kizárólag a feliratkozottaknak küldjük el. Minden kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is.

Regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés alapján bármikor töröljük a webshop rendszeréből. Semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek sem vásárlói, sem hírlevél- olvasói adatokat.